Het Voorste Huis

Beste klanten wij heten U welkom op onze website,hier kan u alle nodige info vinden over"Het Voorste Huis".
Our Menu
Order Food Make a Reservation

Belgisch restaurant | Het Voorste Huis | Beringen

Een gezellige avond met Belgisch eten – wij serveren vers bereide gerechten in een aantrekkelijke sfeer. Geniet bij ons daarnaast van Franse gerechten. Totale afleiding geniet u tijdens de mooie dagen op de zitplaatsen buiten. Onafhankelijk van het weer buiten, in onze geklimatiseerde ruimtes geniet u altijd van een aangename temperatuur.


Restaurant-brasserie.

De Belgische keuken verbaast u met een groot aantal gerechten. Geniet van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Onze afwisselende, regionale producten en onze salades zijn bijzonder bekend vanwege de versheid en de bijzondere smaak van de producten. Laat u betoveren door een tussendoortje of toetje uit ons assortiment van zalige toetjes of onze lekkere pannekoeken. Onze passie is de horeca,kom voor de lunch of voor het diner bij ons langs en geniet van een fijne middag of avond. Geniet van ons heerlijke buffet! Het assortiment biedt voorgerechten, desserts en een brede keuze aan hoofdgerechten. Voor alle food-bloggers: foto's maken en direct op Instagram delen is geen probleem, wij hebben wifi. Wij hebben een aparte zone, waar u kunt roken.


Diëten en bijzondere voeding.

Weet u wat de vegetarische keuken te bieden heeft? Daarmee overtuigt u zelfs uw vrienden! Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.


Wij verzorgen ook uw feesten.

U kunt trouwens ook met de auto langskomen,wij hebben gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Ons restaurant is barrièrevrij bereikbaar. U kunt meteen bij ons reserveren – wij verheugen ons op uw bezoek. Een reservering is bij ons ook op telefoonnummers +32473503251 of 011451125 mogelijk. U kunt bij ons heel gemakkelijk met VISA, MasterCard, contactloos of betaalpas betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Onze gerechten kunt u ook gewoon afhalen voor thuis. Voor cateringservice kunt u graag even bellen. Wij verzorgen ook privé-evenementen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons contacteren. Behalve op donderdag zijn wij elke dag open In Het Achterste Huis kan u terecht voor feesten, koffietafels met mooi aangepaste tafels

SUGGESTIES !!!

About us

SUGGESTIES !!!

Marktmenu...

About us

Marktmenu...

Zondag menu's

About us

Zondag menu's

Menu Italiano.

About us

Menu Italiano.

"Het Achterste Huis"

About us

"Het Achterste Huis"

"Het Achterste Huis"

Wij verzorgen ook privé-evenementen. In Het Achterste Huis kan u terecht voor feesten of koffietafels met mooi aangepaste tafels. Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons contacteren. Behalve op donderdag zijn wij elke dag open...

Our services

支付方式

营业时间

星期一

11:30 上午 – 09:00 下午

Kitchen open  11:30 上午 – 08:30 下午

星期二

11:30 上午 – 09:00 下午

Kitchen open  11:30 上午 – 08:30 下午

星期三

08:30 上午 – 01:30 下午

Kitchen open  08:30 上午 – 01:00 下午

星期四

We are closed

星期五

11:30 上午 – 10:00 下午

Kitchen open  11:30 上午 – 09:00 下午

星期六

11:30 上午 – 10:00 下午

Kitchen open  11:30 上午 – 09:00 下午

星期日

11:30 上午 – 09:00 下午

Kitchen open  11:30 上午 – 08:00 下午

Twitter_Logo_Blue